BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

nyelv / language: hu | en
A tantárgy adatlapja ebben a tantervben:
Adatlapverzió:
Budapesti Műszaki és
Gazdaságtudományi Egyetem
Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar
Vegyészmérnöki alapképzési szak levelező BSc

Tantárgyadatlap
és tantárgykövetelmények

Szerves vegyipari technológiák

A tantárgy neve angolul: Organic Chemical Technology

Tantárgy kódja Követelmény Kredit
BMEVESZAL05 1+0+0/v 3

A tantárgy tanszéki weboldala (az aktuális félévre vonatkozó információk):

A tantárgyfelelős személy és tanszék:

A tantárgy előadója:

Név:

Beosztás:

Tanszék, Int.:

Keglevich György

egyetemi tanár

Szerves Kémia és Techn. Tsz.

A tantárgy az alábbi témakörök ismeretére épít:

alapvető szerves kémiai és géptani ismeretek.

A tantárgy célkitűzése:

a vegyipari technológiák alapelemeinek és jellemzőinek a hallgatósággal való megismertetése a szerves vegyipar jellemző területeinek bemutatásán keresztül.

A tantárgy tematikáját kidolgozta:

Név:

Beosztás:

Tanszék, Int.:

Keglevich György

egyetemi tanár

Szerves Kémiai Techn. Tsz.

Tanulási eredmények:

A tanulási eredmények között az adott szak Képzési és Kimeneti Követelményében [18/2016. (VIII. 5.) EMMI rendelet] előírt tanulási eredmények szerepelnek kékkel. A jelen tantárgy ezekhez való hozzájárulása feketével szedett.

Tudás

Képesség

Attitűd

Autonómia és felelősség

Utolsó módosítás: 2016-04-15 11:33:39

A további tárgyak adatlapjának kiválasztásához kattintson ide.